Vreemde gasten

De voorstelling Vreemde Gasten is voor Drenthe de afsluiting van het project Talent voor Gastvrijheid. Vijf maanden lang organiseerden K&C en MusicGenerations workshops waarin bewoners van het azc in Oranje, inwoners van Drenthe en talenten met verschillende nationaliteiten uit Amsterdam en Rotterdam met elkaar Nederlandse, Engelse en Arabische liedjes, raps en verhalen deelden. De ontmoeting en de uitwisseling van geschiedenis, muziek, persoonlijke verhalen en elkaars cultuur stonden steeds centraal en gaan door in en rond de azc’s van Rotterdam, Amsterdam en Brabant.

Een muziekvoorstelling aan de hand van de mythe van Philemon en Bauke, twee geliefden die voor hun gastvrijheid beloond worden door de goden. Ze zouden samen tot het eind der tijden als een linde en een eik de tempel van Zeus bewaken.

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s